Продукти за renДИ РОГИ 60a (4)

Салчичонал 125

Салчичонал 125

Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработен месен продукт, наречен "Салчичон" или "Чоризо бланко" с качество "Екстра", произведен с техники за бавна зрялост (температура от 6 до 12ºC и начална влажност от 78 до 86%). Формат: чанта 4кг
R410a 10kg - 10kg

R410a 10kg - 10kg

R410a е почти азеотропна смес от HFC хладилни газове, съставена от R-125 и R-32, разработена като заместител с нулево изчерпване на озоновия слой за R-22 в нови климатични системи. Положителни температури на изпарение. В момента се използва основно в климатични системи.
Morcillol 027

Morcillol 027

Смес от добавки, подправки и подправки, предназначена за месарски изделия, за производството на термично обработеното месо, наречено "Морсила". Формат: чанта 5кг
NAC 27% - Азотен тор

NAC 27% - Азотен тор

Сред амонячните нитратни торове, един от най-важните е Калциевият амонячен нитрат. Доставянето на половината от азота под форма на нитрат и половината под форма на амоняк, благоприятства източник на азот с незабавно усвояване и друг, който се усвоява по-бавно. Предлага се, следователно, допълнителен азот, който остава задържан в почвата. Препоръчва се да се внася през целия цикъл на културата, в покривни приложения, близо до момента на най-висока нужда от азот на растението. Гарантирани богатства: Общ азот (N): 27,2 % Нитратен азот (N): 13,2 % Амонячен азот (N): 14 % Общ оксид на магнезий (MgO): 4 %